Nasi Ikan Gurumi?

Tuesday, May 24, 2011


Haaa? tak penah dengar? aku lagilah tak pernah dengar. semalam for the first time, aku cuba nak rasa Nasi Ikan Gurumi ni. Nampak macam pelik, tu yang nak cuba tu. asyik nak makan makanan yang sama je. bosan lak kan? ni, kawan aku yang rekomen since dia kerja kat situ. harga pun not bad. RM10.00 for the whole plate. kedai makan nie ada kat taman perumahan aku jeh. Fizza cafe namanya. Makanan dia yang lain pun best. dah tahu dah, tempat makan yang best kat taman nie.

tengok. aku dah terliur dah. dem betei. kuah dia pedas but, sedapppp!
yummy!



Eh, Alhamdullilah. dapat BE yang ke-empat. syukur sesangat. datangnya dari Nokia Entertaiment Smartphones. Wow, jom ushaa!



You Might Also Like

4 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. HUH!! asyik dpt be je..aku xpernah dpt pom..jeles wei..

    ReplyDelete
  2. @amirnawawi lek lu. ko kan baru ag. hehe

    ReplyDelete
  3. ayie jer semua dh jadi metered earning ah..haha btw, terliuh aku dok..dh ah xmakan ag nie

    ReplyDelete
  4. congrats dapat BE... hihi.. pasni jom blnja mkan..lapa ni.. :P

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook