I stalk your profile when I miss you.

Tuesday, May 31, 2011


hai semorang. sorry lah ekh. aku betul-betul busy sejak dua menjak aku dah kerja ni. nak update, simple update jeh. baru 3 hari kerja, dah rasa nak berhenti. jadi cikgu tuisyen pun jadilah. sebab jadi kerani, banyak kerja. sangat banyak. sampai waktu makan dan solat terabai. lebih-lebih lagi, waktu maghrib. susah lah macam ni. dah cakap suruh ambil seorang lagi, sir tuh, tak nak gak. dia kata, kalau ada orang nak jadi tukang sapu, dia ambil. aku macam, WTF? lagi satu, disebabkan aku handle yuran, selalu ada short duit. aku pun tak tahu mana pergi duit tu. berjalan keh? aku rasa, aku ambil dan pulang baki dengan betul. 
apa-apa pun. tengok jelah esok. 

eh, jom layan video nak? lagu nie best! orang brunei mariiii. tajuk dia pun, homaiii. so sweet!

psst: sesiapa yang rajin komen kat blog aku, akan dapat backlink percuma!
siapa tak nakk?

You Might Also Like

3 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. hei2. sayang saya kuat kan. sabar dear. banyak ke short?

    ReplyDelete
  2. best kan lagu ni.. view more songs from them :)

    ReplyDelete
  3. hehe yeke jadi kerani penat? kerani kat tuisyen ke apa? huhu tak pernah dengar lagu ni and tak leh buka video :( sebab takut broadband limit hehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook