Jumpa Taeyang dan Nickhun. korang ade?

Saturday, April 30, 2011

Introducing to you all,
P.R Inc.
(Prince of POP)

Dorang sangat best kat Jom Heboh Kuantan. Friendly.
At least, dorang lagi better dari 24:7 yang ntah apa-apa.
=.='

 AG

 Ben a.k.a Nickhun!

 Aye

 Vince a.k.a Taeyang


kalau korang nak tahu, yang nyanyi lagu soundtrack seribu kali cinta, dorang lah nyanyi. 
tajuk dia Buku Baru.
sumpah best! ^^


You Might Also Like

13 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. sedap juga lagu diorang

    ReplyDelete
  2. ehhhh. kenapa gua tak kenal? huu T_T

    ReplyDelete
  3. mati2 terkejot td iht nikkhun mmg dtg..naseb tak mati terkejut :P

    ReplyDelete
  4. nickhun?lain jer apik tgk...

    ReplyDelete
  5. baru aku tahu..seribu kali cinta
    tu lagu dy lakk..
    hahaha adoyaiii

    ReplyDelete
  6. pergh, untunglah dpt ambik gmbo dgn mereka..lala haha btw, sedap gak lgu diorng tu..huh

    ReplyDelete
  7. erm, seriously aku xkenal pom diorang. almaklumlah dah lama tak tgk tv..he3..

    ReplyDelete
  8. saya ADAAAAAAAAA,, kekeke.. XD

    ReplyDelete
  9. okay2 ni better sket dpda 24:7 sebb ada la chinese look..




    aku nak aye tuu... ekekkee

    ReplyDelete
  10. owh..diaorang yang nyanyi lagu dalam cerita seribu kali cinta kan?yg kamal adli n intan ladyana tu,,best2..suka2..hehe..:)

    ReplyDelete
  11. hadoyyy! tak minat ahhh!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook