Nokia C6 or Sony Vivaz Pro? HELP!

Thursday, March 24, 2011

Assalamualaikum dan Salam semuaaaaaaa.

HELP !!

Nak mintak tolong dengan korangg!

Well, handphone aku dah sampai ajalnya. so, sekarang aku bercita-cita nak membeli hp baru.

Aku dah survey. tapi kan, aku konpius nak beli yang mana.

Antara Nokia C6 or Sony Ericcson Vivaz Pro or Vivaz jehh. or any other suggestions?

Nokia C6

 SE Vivaz

SE Vivaz Pro

aku nak hp aku yang terbaru nie, tahan lama, tahan lasak, ade mp3, radio, camera yang 3.2MP ke atas, wi-fi, internet. kedua-dua hp nie ade keyboard attach kan? nampak macam cool. yang sony ericsson nie tahan lasak tak? dah lah slide. can you all help me?? pleaseeeeee.

and harga please kalau boleh aku nak  RM1000 ke bawahh. mana den nak cekau duit nie? mintak kat pa n ma, macamm lambatt jehhhh. aku nak cepat.hidup aku tak boleh berfungsi dgn betul sebab hp nokia cikai yang aku pakai skang nie, takde lagu. aarrgghh. tak boleh hiduppp!

H E L P !!!!

You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. erk.. tu gmba nokia n900..

    beter amek c6.. xtaw nk ckp nper..

    psl mmbe ak pkai nmpk ok

    tu je

    ReplyDelete
  2. takde beza pun actually vivaz tu dgn nokia
    sbb vivaz guna OS sama dgn nokia
    so beli vivaz pun mcm beli nokia

    hehehehe

    harga lbh kurang ke?

    ReplyDelete
  3. c6 plzz!!hehe..vivaz cantik tp ad org ckp kt aku mcm x worth it bli..x taw nape..haha..tp amek gambar lawa gle weyh!!!sbb pka ad vivaz wane merah..hehe..tp aku benci nak charge fon ni,ssh nak msk lubang dia..haha..vivaz ad universal charger means ko bole charge kt lappy etc..tp aku sgt ske nokia..haha..in the end up 2 u sbb org sekeliling aku rmai pki vivaz..so aku ad info psl vivaz je..so far func vivaz ok je,sme mcm mane2 fon..men game pon ok la..tp make sure ko bli cover skrin yg x tggl print..
    p/s: sory terlebiy cmmt..hahaha.. =)

    ReplyDelete
  4. @arepin yekehh? okayy. dah tukar. tu lah. kawan2 aku dh dua org kai hp nokia c6. hehe.

    ReplyDelete
  5. c6 plz!!hehe..klu vivaz 2 bsr owh screen dia..haha..tp ad org ckp mcm x worth it bli..x taw nape..tp brand nokia klu jato bnyk kali ok kot..haha..se x taw ok ke afte jato..

    ReplyDelete
  6. kalo nk touch skrin pakai nokia sbb lg tahan+sensitip....

    ReplyDelete
  7. @bells woo, pnjng nya comment anda bells. hehe. okaysss. tu lahh. aku nak hp yg tahan lamaaaaa. tengs beb!

    ReplyDelete
  8. xde xperience lak guna phone2 kat atas tu.
    Tapi kalau NOKIA rasanya no problem.
    User frenly. Compared dr smartfone.

    Kita pun dlm plan nk sambar nokia sebijik. jenuh guna smart phone ni! T____T

    ReplyDelete
  9. SALAM
    AMBIK YANG MANA MURAH DAN SENANG GUNA

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook