Its time to reveal!

Sunday, February 20, 2011

Oh yeahh. setelah dapat respons yang bagi aku kira baik, malam nie lah masanya aku me-revealkan teka-teki semalam. kalau belum baca, meh tekan BENDA nie. 

INTRODUCING BRAND NEW CLOTHES LINE.......


some of the items.



barang-barang yang lepas datang dari blog ni lah. blog ini dikendalikan oleh cezen aku ELLY. dia dah selalu jadi watak dalam entry aku. dia ada dalam ENTRY nie. 


semalam dia mintak pertolongan aku. nak mintak tolong pemeskan blog. aku pun bagi lah tips camner pemeskan. aku tolong mana yang patut lah. so, now, aku bermurah hati nak pomote kan blog dia ka blog aku. tolong sepupu sendiri kan. bukannya susah mana punn.

harga-harga dari blogshop dia nie, memang berpatutan dengan kualitinya.
jangan risau. harga boleh dirunding. pandai korang lah nak ayat dak ely nie macam mana kan?
hehehehe.

blogshop dia nie baru jeh dibuka. so, masih baru gitu. segar dari ladang. kalau korang berminat, korang pergi lah blogshop ely niee.



You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. nak iklankan kat blog aku pomboley.... singgit je sminggu :)
    serius ni

    ReplyDelete
  2. @ARC™boleh dipertimbang kan. hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahha aku tgh nak carik customer nih

    ReplyDelete
  4. @ARC™okayy. nnti au bincng ngn cezen aku.

    ReplyDelete
  5. komie ingin meminta jasa baik kalian

    I have join this one contest called Kisah Klasik Kita : 99 Hari Kisah Klasik so now I wish to ask u please vote for me... vote for my cerpen "Kau Boleh Blah" if you really like the story..I am not forcing you but please do read it first and if you think that my cerpen is likable or good or can make you smile and so on then do vote...I really really appreciate your support..

    To vote, just wrote "i vote" or "vote" in the comment box at this link


    http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/02/99-hari-kisah-klasik-komie-aroon-kau.html



    Jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayatku =))))

    ReplyDelete
  6. cewah. bijak menggunakan medium yg ada..haha

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook