cantik tak?

Sunday, February 20, 2011

Salam semua.........
meh sini. aku nak sajikan mata korang semua dengan baju, handbags, belts yang bawah nie. rasa-rasa korang cantik tak? apa pendapat korang?
aku nak buat apa dengan semua benda nie,
tunggu next entry okayyy.
kalau ade orang respons, aku buat.
kalau tak de, aku nak buat gakk! hehe.

minggu nie maybe aku akan kurang update. banyak test lah sayang. 
doakan aku yer.

check it out gurlsss!













You Might Also Like

9 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. syaz! cantiknya!! :)
    syaz nak buat apa ngan semua ni. ada event eh :)

    ReplyDelete
  2. okey.yg pompuan baju putih tuh hot.bahhaha.tuh je yg aku nampak.^_^

    ReplyDelete
  3. nape ni syaz?? ada gambar baju2 ni..cecitee..ceiteee

    ReplyDelete
  4. @ispeakmalay syaz mmg cantek. tungu dan lihat. ehhe

    ReplyDelete
  5. i love the third top, and the black dress and the white clincher ! cop dulu! hehehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook