jom like page syaz!

Sunday, January 30, 2011

holaaa. yeahhh. harini gua nak suruh siapa-siapa yang datang blog gua supaya me-LIKE page muka buku gua. gua tak kira. ini adalah arahan berkuat-kuasa sesiapa yang datang blog gua. keh3.

okay fine. gua tak paksa. suka suki korang lah nak like page gua ke idak. 

kalau korang nak SPAM link blog korang pun boleh gak. kalau ramai yang like, boleh gua berkenal-kenal sambil beramas beramah mesra dengan korang. HAHA.

okay. sila lah LIKE. gua tengah bosan nie. so, terciptalah page ni. kawan kat muka buku semua gua terjah then letak link page gua suh LIKE. bukan paksa taw! ;)

sesiapa yang stop by blog picisan ni, sila lah LIKE yer.

terima kasih daun keladi. peace yaww!



You Might Also Like

6 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook