jadi nerd selama 6 bulan. ada brani?

Monday, January 03, 2011

jam tepat pukul 5.36 pagi. sambil bertemankan Hitz.fm dimana korang boleh dengar secara online di SINI. sementara nak tunggu azan subuh baiklah aku menaip dulu. kejap lagi kelas pukul 8. baru lepas edit jadual tadi. rasa semangat sikit nak mulakan sem baru. tetibe jek. rasa nak tebus balik kesilapan lama. cehh. 

harinie kelas dua jam je. petang aku free. yuhuuu. jadual aku agaklah pack. smpai 5jam kot klas. straight lak tuh!  dari pukul 8 sampai 1. ouh dem. mati aku kepenatan. adeii.

pegang motto nie! bukan 'saya menang motor' yer kawan-kawan.

tadi aku check duit ptptn aku. memang dah masuk. but, sadisnya dia dah tolak awal-awal duit yuran aku dengan WPP kot. nasib baik aku ada save dari duit aku yang lepas. masihlah boleh bernafas. aku memang nak suh ayah aku bayar duit yuran, but, dah dye tolak awal-awal. memang sah lah tinggal sikit duit aku. aaaaa!

haaa. dengan bermulanya sesi perkuliahan aku. maybe aku akan kurang sikit apdate kat blog aku. maybe minggu nie boleh lagi kot nak apdate, but, minggu seterusnya memang aku tak dapat nak janji. jangan korang jerit kat shoutbox suruh aku apdate cepat-cepat. aku cuba okay. *macam ada orang nak baca jek* kui3.

hurmm. sekarang nie aku berasa bersalah pulak. aku dah hancurkan hati sorang perempuan. eh, bukan maksud tu. means aku dah terambil orang yg dye suke padahal aku tak tahu plak yang dia ada menaruh hati. dye kenal setahun, aku kenal sebulan. perghh. semua nie terjadi dengan tetiba okay. datang dengan sendiri. bukan niat aku macam tu. to her, im sorryy okay. jangan emo2 okay lagi. move on. to him, keh3. 143 lerr! wee~

thats all. aku perlu kuatkan semangat nak belajar. susah jangan cakaplahh. naik tension aku belajar cos nie. dem. takpe. cuba jangan tak cuba. aku nak buktikannn. aaaaaaaaaaaaaaa!!

nerd for 6 monthss! 
aigoooo!

salam semua! muahhxxx!
sayang koranggg!
:)

You Might Also Like

9 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. syaz good luck yer..semoga berjaya ..haha okay apa jadi nerd jap..wakak mcm aku nie..haha tpy poyo juga..ak kelas kol 8am nie..haha

    ReplyDelete
  2. move on jew..
    kita mane tahu hati orng...
    jnji x gduh2..
    nway gud luck 4 new sem!

    ReplyDelete
  3. hidup sbg students mesti kena nerd(sometimes) bru success .. kn kn kn? haha:D

    hope u do ur best for this sem!

    ReplyDelete
  4. good luck dearie syaz!!! changing for better is goooooooood:)

    ReplyDelete
  5. eleh jap je pun nk kecoh..lalala

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook