awwww!

Sunday, January 09, 2011

hyep sumee. hehe. aku rasa semua mesti tengah syiokk tengok AJL kan? well, since aku tak dapat nak tengok sebab kafe penuh giler, line sabotaj nak tengok live stream, line radio Hot fm yang agak main sembunyi2 dengan aku, sooooooo, aku taip entry. hehe. tu jeh sebenarnyaa. 

ermm. masa entry lepas aku ade buat tentang Aliff Aziz kan? aku menggatal lah nak post kat muka buku Aliff. hehe. aku engat dia tak komen pape. but, dia komen wei. sumpah aku jerit gak kat situ. kah3. tengok betapa eksitednya aku tentang mamat nie. HAHA. sampai pakwe kiteww pun jelesss. 

apaa? korang tak caya? nak aku tunjuk bukti keh? takapa. aku boleh tunjuk. meh scroll down babeh!

seeeeeeeeeee. aku cakap korang taknak caya. kah3. berbunga-bunga hati den. hehe.
eh,aku ade satu lagi blog. lau pandai, cari lahh. weee~

pssstt: banyak tol tag yang aku dapat. haishh. bukan taknak join. cuma aku busy lately nie. plus, kemalasan yang melampau. kah3.
to my ex-essssss, sori. no way u all can steal my heart back! bajet macam banyak ex jeh kan? keh3

salam. 
:)

You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT ANAK

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook