yeahhh! sukee3.

Friday, December 10, 2010

finally, touch-up2 kat blog aku akhirnya siap dengan sempurna. dengan template yang baru, signature and watermark dan ditambah dengan banner yang baru. cuba jeling2 kat sebelah. nampak tak benda yang gerak2 tu? hehe. tengs kepada ayeem ayam kerana telah menyempurnakan blog aku. siap kaler pink lagi. ouchh! suke sngat nie. haha.

sesiapa nak my code, ini dia okay.



jom tukar-tukar banner jom!!!
weee~

You Might Also Like

14 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. yeayyy, chumell sudahh.... !!!
    syazz, how tu fulfill the picture well in the box.. fifiey punya header mcm tak penuh? yg fifiey tgk org lain, penuh and cantekk je??

    ReplyDelete
  2. comel., tp buat menyemak.
    bagi aku la.
    sorry to say.
    aku taip ni pun lembab tak hengat.
    maybe lappy ko supercomputer kot.
    aku takdapat catch-up.

    ReplyDelete
  3. @FIFIEY LYCHEE MARATION dye kena ekut width and height dalam edit html.

    ReplyDelete
  4. dah ambik banner syaz..jgn lupa ambik banner mui gak :)

    ReplyDelete
  5. byk btol Love love love berkeliaran dalam blog ni..hehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook