siapa nak header FREE?

Tuesday, December 07, 2010

hello. sesiapa berminat nak header baru pluss FREE? barang free, cepat jek korang kan? okay. sesiapa nak header cun melecun, ikut steps ini okay.

designer header nie ialah Da Lovac. dia yang buatkan header aku yang lepas. agaklah ramai orang puji comel. aku tak pasti dorang puji yang mana, designnya kah or orang yang comel itukah? miahaha. so, dia begitu bermurah hati nak bagi header FREE hanya untuk FOLLOWERS dye sahaja ye adik-adik. non-followers is probihited. and no entry is needed. kalau korang nak, korang cakap jek kat empunya badan. hubungi dia di talian 999. eh, silap. hubungi dia kat blog dye. meh SINI. or korang boley comment kat ENTRY dia yang nie. baca arahan yang dikehendaki yer anak murid. senang keje nanti. dia akan pilih 3 je. but, kalau rajin, dia buatlah lebih. dia pun tengah mati kutu tak tahu nak buat apa tu. muehehe.

nak tengok sample? eh, boleh. meh, scroll bwah.






amacam? gempak tak? kalau berminat, pergilah kat LINK yang aku bagi tadi. FREE maaa. siapa tak nak? rugii jeh doee. haha. wee~

psst; harry, nak upah. penat nie taw. miahaha

You Might Also Like

7 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. BEST LA DPT HEADER FREE =)
    sorry tercaps lock plak. hihi

    ReplyDelete
  2. gempak2.. cantik n kreatif..

    ReplyDelete
  3. @Pinky Pixie haha. joinlahh. tu yg lepas nyer dpt free. muehehe

    ReplyDelete
  4. @Sophie Al-yahya tengs sophie. sngat hargainyaa. *wink*

    ReplyDelete
  5. cun jugakk dia edit..brapa satu header? klu free lg bgus. hahaha:D

    ReplyDelete
  6. @FIFIEY LYCHEE MARATION syg. FREE maa. jadi follower dye jek.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook