Sesiapa yang bakal kahwin or tunang, patut tengok!

Wednesday, December 15, 2010

*benda nie akan duduk seminggu or lagi lama. entry terbaru. sila scroll ke bawah*

kepada sesiapa yang bakal bertunang, bakal berkahwin, bakal...erk? apa lagi ekh? tu jeh kot. OR kepada sesiapa yang nak handle event or birthday party dan still belum mendapatkan lagi photographer yang professional, eloklah korang bace sampai habes.

Ade promotion nie nak buat daripada Gape The Sketch Photography. aku pernah buat satu entry tentang dorang. CHECK THIS OUT! muehehe. 
ini untuk BULAN INI sahaja. bulan depan tak ada taw.

Untuk wedding, ade 3 package. Package 1, 2 dan 3, then ade engagement and birthday package erm, nak terangkan pun agak susah. korang tengok jelah gambar-gambar kat bawah nie.
SCROLL DOWN PLEASEE!






WEDDING PACKAGE 1


 WEDDING PACKAGE 2


WEDDING PACKAGE 3 



WEDDING SPECIAL PACKAGE


 ENGAGEMENT PACKAGE


BIRTHDAY PACKAGE





Promosi ini hanya sah sampai hujung bulan ini sahaja. bulan depan harganya akan NAIK yer. kalau korang kahwin atau tunang tahun depan, book bulan nie, harganya akan mengikut seperti di atas yer tuan puan.
harga ini untuk kawasan Lembah Klang sahaja.

ini extra information:
- untuk deposit fees, 50 % dari harga package-
- CIMB - Gape The Sketch Photography-
- Acct No; 1219-0000512-108 -
- Sila simpan resit dengan baik. dorang akan collect resit selepas fotografi habes-

Berminat dan nak tahu lebih lanjut?
hubungi:
Hanis Hashim: 017-6545064

cepat booking. nanti harga NAIK! 
wee~

You Might Also Like

21 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. waa selamat berniage ea? nnti lagi 10 tahun saya kawin saya beli tauu ^_^

    ReplyDelete
  2. wahh wahhh. belom nak kawen lagi la. hehe. :P

    ReplyDelete
  3. sumpah cantek album tu..like! hihi >.<

    ReplyDelete
  4. terasa nak kawen.
    arggh -_-"

    ReplyDelete
  5. mahal gak utk wedding 2..hoho..xmampu..

    ReplyDelete
  6. HAHA, GUA LAMBAT LAGI KOT TAPI TATAP NAK BACA. KEH KEH

    ReplyDelete
  7. @Izyanti haha. xpe. boleh jek merancang. hhe

    ReplyDelete
  8. @darkbatman harga standard zman sekrang. haha

    ReplyDelete
  9. hehe..sy blom nk kawen..tp bleh order tak..hehe

    ReplyDelete
  10. utk video kawen xde ker weh?
    hahaha

    ReplyDelete
  11. gua lambat lagi nak kawin.arrgh

    ReplyDelete
  12. keh keh keh

    kenal gua tak?

    ReplyDelete
  13. lmbt lg nak kawin...... :P

    ReplyDelete
  14. next 4 - 5 years kot baru leh pikir nak tempah ni... hehe

    ReplyDelete
  15. ok2 nanti i nak kawen i bagitau u hahahah ;p tapiii lambat lagi laa ;p

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook