Kontes Blog Terkemas!

Monday, December 20, 2010

ouchh! aku telah ditag oleh seorang blogger untuk masuk dalam contest Blog Terkemas. 
nizbudakart orangnya.
agak-agak lah kan, blog aku kemas tak?
ade peluang nak menang tak?
cewahh. haha.
pennganjur nya ialah cik Hanafauzan yang comel. haha. mana ade bodek2 nie. memang comel. wee~


syarat dia sangat simple jek.
senang nak join.

Syarat-syarat wajib * nak gempak jap . muahaha .
  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)


tag 3 orang!


psst: banyak kena tag nie. adeii. pale xcenter. rasa nak muntah2. mana yg sempat jek aku join tag korang. okay? wee~


You Might Also Like

5 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. tQ tag

    here it is :D

    http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2010/12/kontest-blog-terkemas.html

    ReplyDelete
  2. gudluck dear :D hehehe. waa ramainya join heehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook