Contest Into The Mirror!

Saturday, January 01, 2011

nie namanya takde koje ditongah malam..amek kau..first kontest 2011. bangga jap noks. haha. beta telah ditag dengan mulianya oleh cik zoey yang kiut miut! aku dah jumpe dye dah masa big gath kat ts lepas. kenal2 macam tu jek. takdapat nak beramas mesra lebih sangat. sadis betul. takpe. ada sumur diladang, kita beramas mesra lagi yer syg. 

okayy. back to the story bebeh. melalut lebih2 kang buang karan jeh kan? STOP! kontest ini telah dianjur oleh Cik Hifaz yang manis. contest into the mirror. maknanya kita kena masuk dalam cermin lah kan? ke tidak. erkk. apakah yang aku mengarut nieee? cik hifaz nie suh kita amek gmba depan cermin lah syaz! haha. yelahhh3. paham lah aku dengan apa yang dye nak tu. meh kita skodeng syarat-marat contest nie!


Cara untuk menyertai:

1. Jadi follower Cik Hifaz di blog H!F@ZPH@T dan Hifaz||Fotografi (wajib both ok. sebab senarai penyertaan nanti akan diupdate di blog Hifaz||Fotografi manakala segala update berkenaan contest akan diupdate di  H!F@ZPH@T

2. Buat satu entry bertajuk 'Contest Into The Mirror' dan letakkan satu gambar anda (atau ramai2) di dalam cermin.



3. Ceritakan sedikit perihal gambar tersebut.

4. Letak banner Contest Into The Mirror dalam entry anda dan pada sidebar blog anda. Link kan banner ke    entry contest ini.


5. Tag minimum 3 orang dan beritahu mereka berkenaan contest ini.
insan bertuah yang kena tag!


Tarikh penyertaan : 21 Disember 2010 - 15 Januari 2011
Pemenang akan dikira berdasarkan kreativiti gambar & cerita.
Hadiah : Surprise!! Hehe (jangan expect Cik Hifaz bagi IPhone4. Blum mampu nyah! :'} )




jom tengok gambar yang aku petaruhkannnn! 

jeng jeng jeng!

-
-
-
-
-
-
-
-


taraaaaa. amek kau sebesar gadang aku letak kat sini. naseb lah muat. haha.
well, gambar nie aku dengan cezen aku yang paling cun.si ellyyyy. yeahhh. masa nie kami kat toilet pavillion. aku taktahu kenapa lighting kat toilet sangat lah best. bila amek gambar kan, konpem cantik. sumpah. tak tipu. muka jadi licin woo. haha. time nie tengah mencari dress yang vogue2 dan murah untuk dipakai masa prom. best kan? dress dye fantastic betul lahh! harga dye pun jgn cakap lah kan. paham2 sendri lah yer. yang best masa nie, sebab ely sanggup teman aku merendek eh meronda kat pavillion and sekitar bukit bintang. memang best lah time uh. kaki memang sakit sebab asik jalan jek, but, it worth it. okay. itu sahaja cerita saya. sekian. 

wish me all the best babeh. azam aku nak kurangkan fb n blog berkuatkuasa 3 jan. hehe
peace yaww!

You Might Also Like

3 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. tuan tanah datang melawat..sorry lewat..all the best ye ^_^

    p/s:cantik baju2 nye :D

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook