Berminat menyertai Kelas Fotografi area Kuantan paling MURAH??

Tuesday, November 30, 2010

ini adalah sticky post. sila scroll ke bawah untuk entry yang terbaru. *wink*

heyoo. nie aku ade event nak promote nie. siapa di sini ade camera DSLR and nak tahu cara nak tangkap gambar yang sangat cantik and berkualiti, jom join private class nie tapi kat area KUANTAN. mesti korang engat harga dye mahal kan sebenarnya tak. RM150 jeh. kalau photografer lain, harga mesti dalam RM300-400 lah. 

klas nie akan diconduct oleh abang GHAZALEE ALEE. specially dari KL. sanggup turun dr KL ke Kuantan taw. abg nie ade  production sendiri. event, wedding and any other occasion lain, abg nie kira hebatlah. kalau tak caya, silalah terjah FB dye. >> CLICK SINI MEH and CLICK SINI GAK if nak tahu tentang event nie.

mereka juga ade blog >> CLICK SINI LAGI

detailsssss;

SUObject EASTCOAST - KUANTAN OUTING 03-05 DEC 2010 (3 days)

KUANTAN pls call Mr DANIEL 0129214700
KUALA LUMPUR pls call Mr JAZZ 0192759242
TT session with - GHAZALEE ALEE
Date - 03 Dec 2010
Location - Restoran Timur (TOWN)
Time - 8.45pm - 12am
Is open for all KUANTAN Photographer

Private Class - RM150 Per-Person
Date - 04 Dec 2010
Outing Location - Nelayan Village,Kuantan Town area,TC(Teluk Cempedak)

RM150
-TIPS & NOTED
-T-SHIRT
-CAMERA BAG






so, dengan kuasa yang ada di tangan beta, marilah kita semua beramai-ramai menyertai kelas ini kerana ia sangat berbaloi. bak kata maya karin, 'berbaloi-baloi'. muehehe

You Might Also Like

26 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. x dapt la hohoo
    jauh tu..

    ReplyDelete
  2. malangnya gua duduk di selangor, selangor ? keh keh

    ReplyDelete
  3. darkbatman; buat masa nie xdelah. xtahu pulak kat kl event nya mcmner. sbb yg dtg nie pon mmg dr kl.

    hiro; grrrr

    azuan; xpew. muehehe

    encik tikus; gua dah agak dah.

    ReplyDelete
  4. its all the matter of money
    (ayat org kedekut) xD

    ReplyDelete
  5. fakhrur, murah kut yang oooi. haha. sah2 kau kedekut., grrr

    ReplyDelete
  6. kuantan??adeh saya kat melaka ar

    ReplyDelete
  7. syok kalau dapat sertai kursus nih..syaz gi tak ?

    ReplyDelete
  8. huhuhu..cam best jer, MM mmg berminat pun nak blaja...

    ReplyDelete
  9. pandai dia buat duit.
    tebalkan la poket dia ye.gyahahahahaha~

    ReplyDelete
  10. nine; em. syaz mmg nak pegi. but that time, syaz tha cuti sem. huwaa

    ReplyDelete
  11. MM, mmg best pun. hehe. yurannya pun murah.

    ReplyDelete
  12. hellioz; bisnes is bisnes. hehe

    ReplyDelete
  13. bestnya!!!!! alaaaa macm nak joint tp kt kuatan plak..huhu jauhh

    ReplyDelete
  14. yayalya; tahu xpew. huhu. tulah. kat kuantan. hehe

    ReplyDelete
  15. hrpn utk beli kamera dslr tak trtunai2 dr dlu lg.. sedih..
    eh, syazana, follow la aku ye.. thanks!

    ReplyDelete
  16. Wow murah nya . Rm150 siap ngan T-shirt + camera bag ;]

    ReplyDelete
  17. bestnya..ala...jauh..hehhe

    ReplyDelete
  18. ika; haha. samelah ngn aku. okay. folow kau dah. wee~

    ReplyDelete
  19. melz; mmg murah... siyes murah. hehe

    ReplyDelete
  20. honey; sori dear. ini utk kat kuantan jek. hehe

    ReplyDelete
  21. wah.. best n murah. memang berbaloi

    syaz, tolong vote untuk limau ais yer di Malaysia Socialista. doakan limau berjaya menang dengan vote ni.. macam ni cara nya http://bit.ly/undilimau

    ReplyDelete
  22. ingat klau kl ad bleh join.

    ReplyDelete
  23. kamera gua takde.. kalo blajar je takde kamera ssh gak..

    ReplyDelete
  24. kena ade kamera dslr. hehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook