Expo-Convo UMP kini kembali!

Monday, October 11, 2010

Heyooo. ini ade cerita best nie. UMP kesayangan aku tu akan mengadakan Expo-Convo UMP pada 6 Oktober smpai 10 Oktober. Ini untuk meraikan para graduan yang cemerlang dari universiti aku. muehehe. Acara ini diadakan dengan besar-besaran. rugi siapa yang tak datang.


so, sesiapa yang berada di sekitar Pahang, mari lah sama-sama memeriahkannya. korang nak tahu tak apa aktiviti menarik sepanjang convo nie berlansung? check check it out!

aktiviti menarik:

1) go-kart
2) paint ball
3) jualan murah makanan seperti vitagen, F&N dll
4) men basikal (not an ordinanry bicycle)
5) pameran auto-show kereta pada Sabtu dan Ahad


ini adalah antara aktiviti menarik sepanjang convo nie. sebenarnya ada banyak lagi, but, korang kena datang lah sendiri. tak rugi pun datang. cayolah cakap den. haha.

You Might Also Like

4 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. oh..kolej gua rupenye..menci.

    ReplyDelete
  2. time konvo paling best is shoppingg!
    yeayyy~

    ReplyDelete
  3. salam.

    wahh best nya aktiviti2 tu semua tapi jauh lerrr zana. tak dapat pegi.

    p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook