Tak Salah Rasanya.

Saturday, September 04, 2010

Salam. erm. korang mesti pernah dengar banyak cerita tentang Lady Gagap kan? mesti korang pernah tengok video yang merevealkan maksud tersirat dalam lagu dye kan? kalau belum, terjah jeh youtube. berlambak jeh video pasal lagu-lagu dye. yang paling banyak maksud tersirat ialah lagu Alejandro. Alejandro maksudnya disini ialah setan yang disembah oleh Gagap.

erm. apa yang aku nak katakan disini, ialah bagi pendapat aku, tak salah nak dengar lagu-lagunya. but, sekarang kita dah tahu kebenaran di sebalik lagu-lagunya so kita kena berwaspadalah. jangan bawa sampai nak memuja-muja bagai. 




Baphomet




all-seeing eye


lambang-lambang Freemason.

bukan lagu Lady Gagap jeh yang ade maksud tersirat. lagu Rihanna, Jay-Z, Beyonce pon ade gak maksud tersirat. and lagu Rihanna Unfaithful yang meletup-letup dulu pon dengar khabar mempunyai maksud tersirat.

Disebabkan kita sekarang ada ilmu dan akal untuk berfikir yang mana betul dan salah, kita seharusnya fikir yang kita tak sepatutnya obses atau memuja lagu-lagu tuh kan? bak kata Nabil, Lu Pikirlah Sendirik!

aku nak share satu flash. but, korang kena download sendiri sebab dalam format .zip. kalau korang nak lebih tahu tentang dajjal, propaganda yahudi korang click SINI yer. tayangan selama 22 minit nie tak kan buat korang jemu. thanks to my friend yang sudi share flash nie. wee~

psst; kalau ade salah tentang fakta aku, minta diperbetulkan okay! *wink*

You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. i can't hide from this ▲... haha

    ReplyDelete
  2. haha. kemal sengal. bhahaha~

    ReplyDelete
  3. tak setuju dengan pendapat tak salah rasanya.
    sebab 'prevent is better than cure'.

    cuma sekadar pendapat. :D

    ReplyDelete
  4. stiap orng ade pndpt msing2 kan. teehee. tengs shyra!

    ReplyDelete
  5. huhu..dulu suka dngr lagu gaga nie.. tp lpas the true fact abt her..trus tak suka.. scary la plak.. T.T

    ReplyDelete
  6. eve; agklah kan. tu yg syaz be careful jeh niee. huhu

    ReplyDelete
  7. lagu lady gaga tuh tade maksud tersirat. lagu2 lain pun tade maksud tersirat. bawak2 la jgn cepat percaya cakap orang.

    takkan ade org murtad dengar lagu2 bodoh dia. well. melainkan orang yg mendengar tuh lagi bodoh dari lagu dia. lol. such as malays. org melayu nih mengaku jek Islam. berfikir cam org kafir.

    kite kate lagu tuh ade maksud tersirat sane sini. padahal yg haram. yg lagho adalah mendengar sebarang jenis lagu itu sendiri. bukan lagu2 tertentu. lagu2 nasyid tuh pun dikira haram pada dasarnye. hanya Azan, al-Qur'an dan zikir itu adalah lagu2 yg sebenar-benarnye.

    so kalau ade orang terjumpe mende2 nih kat dalam video clip Raihan. maknenye Raihan tu sokong yahudi ke?

    ReplyDelete
  8. haku dari dulu tak penah paham lagu lady gaga.. hahahaha.

    ReplyDelete
  9. yupp lagu dia ada maksud tersirat lah sbb dia pun memang illuminati puppet :S
    nauzubillah~

    ReplyDelete
  10. semua industri kat america dikepalai oleh yahudi..check la sendiri kalo x caye

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook