oopss. fail!

Monday, August 16, 2010

hye hye hey. hehe. harinie tergerak hati nak update setelah didesak oleh sorang blogger niee. ermm. pikir jap. okelah. harinie nak citer sket sal pengalaman bawak kete manual.

camnie. semalam aku and my geng pergi Kuantan. niat di hati mau ronda-ronda sekitar Kuantan. nak pergi 3 tempat shopping mall. banyak kan? dah lama tak keluar. nie lepas gian lah nie.

nak jadikan cerita, masa nak cari parking kat Berjaya Megamall, hanya parking tempat atas jeh yang masih available lagi. kawan yang lagi satu kereta dah lepas dah naik atas. but, aku jeh yang masih tak jumpa parking kat bawah. adeshh. nak tak nak, kena jugak beranikan diri nak tingkat atas. the best part is, masa dah ambil tiket, masuk gear satu, kereta tuh jalan lah. but, baru separuh, kereta tuh dah mati enjin. bayangkan lah. dengan kereta yang banyak nya kat belakang. adoiyai, menngigil kepala lutut nie haa. dah tiga kali cuba but still tak boleh gak. dah try praktikan apa yang belajar kat kelas driving tuh but still tak boleh gak.

lastly, catwoman datang tolong. eh, tak. bukan. ade sorang makcik nie tolong kami. dye dah try nak bawak kete tuh ke atas but still tak boleh. nak tak nak, terpaksa tebalkan muka suruh kereta lain ke belakang. adoiyai. mana nak letak muka den yang comel nie. terpaksa menahan muka merah yang amat sangat. nasib baik kereta lain sporting. haha. last2, barulah superman kami datang tolong. tu pon dah lambat. suruh tolong dye cari parking jeh. pang kang! haha.

gigil usah cerita lah. tulah cerita lawak tuk semalam. scary kot. nasib baik aku nie tenang sket. cool jek. padahal dalam hati, hanya Allah jeh yang tahu. haha. tulah. pengajaran tuk ari semalam, jangan mengada-ngade nak naik atas kalau tahu diri sendiri tak pass. haha. betul tak?

pakcik jaga tuh siap kata lagi; alah dik. beselah kereta sewa. aku anggukan jelah.
lagi satu lagi lawak, superman kata; alah, kata jeh ada enjin turbo, naik bukit tak pass gak. erm, nak pang dye boleh x? haha.

okay. dah update. FYI, superman uh kawan saya. jangan pikir lain yer cik abang and adik sekalian. hehe. wee~



You Might Also Like

27 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. eleeeeeeeeeeh menci! saja nak tunjuk da ada lesen. aaaaaaaaaaaaaaaaaah gigit gigit baru tau!

    ReplyDelete
  2. hehehe seronoknya ada n3 baru... heheee

    ReplyDelete
  3. haha. sajeh jeh nak bagi jelez. yezza. menjadikkk. kahkahkah

    ReplyDelete
  4. bemie; erkk. pang nak? haha

    ReplyDelete
  5. bhahahahhaha. ok dh puas gelak


    >> kelly malas login

    ReplyDelete
  6. ahaks..sian dia..takpe..lame2 bese la tu..nanti try2 la bawak kat tempat tu lagi..mesti dah serik kan.haha..

    ReplyDelete
  7. ok ...akhir nye gua paham entri lu lepas gua bce komen2 org..hehehe.. slamat bepose! yahuuuu

    ReplyDelete
  8. nie lagik sorangg. pang trusss! haha

    ReplyDelete
  9. mengong..kantoi tak pandai bawak krete..klu fahmie malu nyer heret muke dari megamall smpai City Square JB.....bahahaha..^__^

    ReplyDelete
  10. haha. lagii jahat. yer. saya tahu saya fail bwk keteee. huwaaaa.

    ReplyDelete
  11. keyakinan tu penting..lepas tak lepas tu pikir kemudian..




    latest entry di ZACK ENTRY

    ReplyDelete
  12. anda memerluklan driver tu

    ReplyDelete
  13. ze; yezza. yg penting syaz yakin kan? haha

    suffer; xdpat jd driver. terpaksa mendriverkan diri. haha

    ReplyDelete
  14. Nice post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

    ReplyDelete
  15. kuikuikui ~
    tape..pengalaman berharga tu :D

    ReplyDelete
  16. ahahaha, kesiannya dia~ ;P

    ReplyDelete
  17. kie-yu; yepp2. sokong.

    encik tikus; tulah pasal. kebelakang lak tuh kete. adeshh.

    ReplyDelete
  18. ekeke..paling selamat bawa kereta auto :p

    ReplyDelete
  19. mommy; yeppp. auto next!

    ReplyDelete
  20. hehe,kelakar je citer awak ni,nasib baik tak terjadi apa2 then yang belakang cool giler menanti dgn penuh kesabaran ..hehe =]

    ReplyDelete
  21. yaty; tahu xpew. haha. nseb bek bulan pose. haha

    ReplyDelete
  22. mengabiskan duit ya...simpan cikit untuk raya

    ReplyDelete
  23. haha. skali skala. wee~

    ReplyDelete
  24. lain kali..tarik handbrek..dengan muka slambe dan bengang kuar dari keta pastu tendang tayar depan tu skali..kompom org belakang x bising..silap2 ade tolong tolak lagi..haha

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook