awww. gedikz ku terserlah!

Monday, August 02, 2010

cakk! salam sume. arinie aku terbuka hati nak join satu contest nie. sebab aku kena tag lah dengan cik abang Sylangstar Pressure sorang niee. huhu. errm, tak pelah. cuba naseb kan. tak salah kan kan kan?

okay-okay. contest nie dari Abang Caer. dye yang anjurkan contest Aku dan Ray Bon. means that kena bergaya dengan spek lah kan. lantaklah spek ape pon, asalkan adeee. yezzaa. i punyer Gucci ciplak nyerr. hentam saja lah labu.


nak tengok aku nyerr tak? mehlah tengokk. weee~
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


haaa. amek. kan dah setepek budak gedik kat sini. lalala~

sapa nak kena tag?


psst; suka hati korang lah uat ke tak ekh. den tak pakso. wee~

You Might Also Like

2 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. macam model la plak..
    haha..

    ReplyDelete
  2. acece..comey aih..hehe..gud luck..
    tengs tag akak..tp akak segan nk msuk..hoho..;p

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook