Berhati-hati apabila menaip BLOGSPOT!

Sunday, July 18, 2010

Salam. hye sume. harinie nak share sikit tentang apa yang aku tahu and maybe ada diantara korang yang tak tahu. benda nie dah lama cuma baru sekarang baru terhegeh-hegeh nak post. pemalas. thats me. haha.

oke-oke. back to the story. em, dulu aku pernah terjah satu blog nie. and terjumpa satu post yang berkait-rapat dengan akidah kita sebagai umat Islam. apabila korang menaip http://syazberry.logspot.com secara automatik dye akan keluar page tentang Bible. berhati-hati taw. kalau tak caya, korang test lah sendiri. pakai url blg korang and buang B. test sekarang.


kesimpulannya di sini ialah berhati-hati yer apabila menaip tuh. *peringatan pada diri sendiri*. adios amigass!

You Might Also Like

11 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. bukan tu je..ade lg..kalau terbalik tulis pun sme..mcm xxxx.blogpsot.com...bhye betul nie...
    ***Hit My Latest Update Here***

    ReplyDelete
  2. faiz, memang bahaya kann? ishh2. scary.

    ReplyDelete
  3. dah try tadi. betulla. pandai dorang manipulate benda. hati hati :)

    ReplyDelete
  4. hmm..semua agenda yahudi nak rosakkan akidah kite.

    ReplyDelete
  5. yepp. berhati-hati yer koranggg. wee~

    ReplyDelete
  6. lagi satu kalo taip tebalik, blogpsot, pun akan kua cmtu gak

    ReplyDelete
  7. nice info.thanx 4 sharing:)

    ReplyDelete
  8. macam haram jer...boleh plk bible ni terview once aku buang huruf B...btw thanx for the info...
    Entry terkini : Tanpa kusedari Blog aku sudah berusia Setahun.
    Share57

    ReplyDelete
  9. welcome qiefly n dc. wee~

    ReplyDelete
  10. welcome qiefly n dc. wee~

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook