Tag by Cik Ayien sygss.

Sunday, June 06, 2010




saya dengan senang hatinya ingin menjawab tag dari cik Ayien! dah lame dah tag nie. harinie baru jeh gatal nak jawab.

3 nama samaran kamu:
-syasya
-sya
-adeq (mak n ayah panggil)

5 tarikh penting dalam hidup kamu:
- 22 Julai ( birthday saya lah)
- 2 April ( befday mama saya)
- 23 Mac ( befday ayah saya)
- 12 April ( tarikh kematian arwah maklang saya)
- 5 Jun ( day that makes me happy)

5 perkara saya buat semalam:
- makan
- tidur
- pergi wedding
- buat blog sal wedding tu
- chatting ngan ehem2 saya

5 perkara yang buat anda gembira:
- dapat buat mak n ayah menangis kegembiraan masa dapat keputusan cemerlang PMR
- dapat my own laptop
- pergi bercuti dengan family
- hang-out or overnite dengan kawan2
- dapat seorang yang paham saya dan terima saya seadanya.

5 hobi kamu:
- fb-ing, myspace-ing
- bace komik
- kacau orang
- download lagu baru
- makan ( ishh, makan jeh tahu)

5 tempat percutian idaman kamu
- england
- australia
- pulau pangkor
- arab saudi
- korea

5 sebab kamu jawab tag nie
- ayien sygs tag. kenalah jawab
- xde idea nak blogging
- suka jawab tag
- mengisi masa lapang
- emmmmmmm.

5 orang yang nak di tag
- cik fana
- cik nfahk
- cik ryan
- cik teddy
- cik Mashimaro

finally, siap jugak! sapa2 yang kena tag tuh, rajin2 kan tangan anda menjawab oke!

You Might Also Like

4 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. xpew2. next tag sy tag wan oke2. jgn riso.

    ReplyDelete
  2. yeahhh! akhernye buat jugakkk! huhu!~

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook