Contest Pesta Menuai. ewahhhh!

Monday, June 07, 2010

Pagi semua. hari nie saya nak join satu contest nie. Pesta Menuai Contest. yepp. syazana nak menuai keh? tak adalah. nak menuai tak ada sawah bendang, menuai kan sini pon jadilah. As you all know that, pesta keamatan diadakan pada setiap 1 jun kan? alah, Hari Gawai. hope my facts is right. so, saya gatal nak join contest nie memandangkan tak ada kerja nak buat. hehe. penganjur contest ini adalah Steward John.

Logo contest nie



sebab saya join contest ini ialah:

- sebab syarat nya sangat simple
- just buat satu entry pasal contest nie
- tak payah nak follow blog si penganjur (memandangkan my following blogs dah lebih limit, so, tak dapat nak follow blog orang. huhuhu)
- hadiahnya sangat LUMAYAN! nak tengok tak? scroll ke bawah.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


the prizesss are;

~Seutas rantai leher, seutas rantai tangan yang diperbuat daripada freshwater pearl dan diikat bersama dengan stainless steel
~ sepasang anting-anting freshwater pearl.

adakah anda tertarik dengan hadiah-hadiah nyer? oke. just admit it oke. jangan nak tipu saya. hehe. kalau nak join, click jeh gambar-gambar diatas oke. let me be your referral oke. join lah. tak rugi pun anda join. hehe

pssst: saya dapat tahu contest nie daripada Cik Paro. tengssssss.

You Might Also Like

12 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. thanks sis..
    jadikan cik paro referal..

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih kerana turut serta. Nama Syazana sudah dimasukkan kedalam senarai peserta. Sila rujuk pada: http://stewardjohn.com/contest/. O ya. Link dekat atas tu sebenarnya link kan ke URL www.stewardjohn.com dan bukannya www.stewardjohn.blogspot.com sebab blogspot tu hanya sementara jer (Memandangkan ada peserta yang minta benda tu diterjemahkan).

    ReplyDelete
  3. ouh. i will correct it.

    ReplyDelete
  4. wah... gud gud... kalau dah menuai tu, jangan lupa pula hulurkan beras pulut satu kilo.. ^__^ hehe

    ReplyDelete
  5. hehe.menuai dalam nie jeh cik Aiz. wee~

    ReplyDelete
  6. syazz. ain x tertarik pon ngn adiah uh. hahaha. :P *tipu semate, best nye ;ah kalo dpt ;D huhu

    gud luck dear ;)

    ReplyDelete
  7. ayien; tahu xpew. memandangkan syrat nyer sgt simmple, syaz masuk jeh. hehe

    tengsss dear.

    ReplyDelete
  8. hadiah 2 mmg mnrik la...hehe..lau dpt nti ltak lam blog yew..na tgok..

    ReplyDelete
  9. oke mira. i will. wee~

    ReplyDelete
  10. woahh.santek hadiah kontest ni..
    gud luck ye syazana..smoga menang.
    kasi bodek2 sket ngn bro steward tu
    ahaks...:)

    ReplyDelete
  11. haha. oke2. ngah bodek2 lah nie. wakaka

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook