Wasiat incik lembu

Wednesday, May 05, 2010


Wahh, setelah tengok blog orang lain ade wasiat untuk jaga ini lembu, akhirnya wasiat tuh dah beralih kepada aku. pemes lak lembu nie kat alam blogger nie. hehehe. jom kita skodeng.

<1> Thank & link the person that gave you the cow

well, thanx a lot kat cik Min dan Cik Naim yang bagi lembu nie kat aku. akan aku jaga beliau dengan sepenuh hatiku. hehehe.

<2> Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yg paling active atau 7 yg paling tak active

Melalui surat wasiat ini saya akan baca 7 org waris. wasiat ini adalah dari org kaya kampung sepening lalat. waris-waris tersebut ialah:

1) incik roy
2)cik inumatin
3) cik iza
4) incik syafiq ridhwan
5) cik anna
6) cik Mr_A
7) cik najmie

<3> Bagitau dorang yg dorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat

sudah bagitahu

<4> Cerita 3 perkara@apa yg anda selalu buat sambil tengok tv

mesej orang
makan
menghayati cerita

<5> Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

setakat nie belum lagi lah

<6> Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

580 orang. wee~

<7> Feveret soalan ni, camne korang berjumpa spouse or pakwe/makwe korang? Kat mana?

Secretooo. hehehe

You Might Also Like

0 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook