jb sangat mantap- Part Two

Monday, May 31, 2010

hai hai hai. em, sekarang saya ada kat kampung. akan stay di sini sampai esok sebab atuk sedara saya baru meninggal. so, malam nie ada kenduri tahlil. story time.

masa ari sabtu, kami ke metrojaya. shopping. beli keronsang, baju ayah, tudung mama and jalan2 kat situ. tapi, tempat uh tak ramai orang lah. agaknya banyak sangat tempat shopping kat jB sampai warga jB tak tahu nak pergi mana. hehe. then, engat after dah sampai hotel nak kol siti, nak pergi City Square (CS). tpi. penat yang amat sangat. letih. terus tidur jeh. tak dapat nak jmpa siti.kebetulan petang uh dia pergi jalan2 kat CS, menyesal tak kol dye. layan penat sangat. kan dah melepas nak pergi CS. cettt.

malam pulak, kami pergi lagi keh Danga Bay. syuhada teringin sangat nak naik kereta api. kalau tak dye mengamuk. em, ekut jelah. kang ade gak orang yang muncung nanti. lepas dah jalan2, makan2, n singgah pergi bazar jB jap. macam uptown lah. macam2 ada. murah2 lak tu. standard lah kot. ade makan2, ade live band, ade Saudagar shisha. lepas dah lepak2, kami pon geraklah ke hotel. tidurr. zzzzz.

next morning, after bekpes, get ready nak balek seremban. eh, silap. balik kampung. kami berhenti sebentar kat air hitam. mencari mangga, nanas, keladi and bantal. bantal ada macam2 design. unik sekali. murah gak lah. lepas dah shopping, terus gerak nak balik. singgah jap kat r&r pagoh. makan time. ramaii orang. seat pon tak cukup. makan jelah labu. wee~

psst; pics next entry oke. line macam siputlah. huhu

You Might Also Like

0 DOA SCHA DAPAT ANAK

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook