Award and award lagi!

Thursday, May 06, 2010

Award yang pertama


dapat award yang sangat cool nie daripada incik hafiez yang direka khass taw. dye kate aku sangat fabulous orange. cam tahu-tahu sahaja aku suka makan buah oren lately. pandai. tengs yer cik hafiez. semoga kita terus akrab di dunia blogging.

Award yang kedua


ini pulak daripada cik yati yang sangat comel dan Encik Virus. hehehe. em,die punya tag suma same macam yang incik lembu aku tuh. now, aku nak bagi kat beberapa orang. psst, award yang kedua taw. hehehe

1) cik tiEwa
2) cik tasha
3) cik ariEza
4) cik toh tuan tanah(TTT)
5) cik fana
6) cik ziLa
7) cik ajLiaa
8) cik yana japaari
cik nadEyra

psst lagik, pepandai lah korang nak pass around this award k!

rules;
-make an entry for this award
-copy paste this award
-pass around

enjoy...

You Might Also Like

3 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook