PINK giveaway!

Friday, April 30, 2010


hey. aku join contest lagikk. sebab ape aku join contest nie sebab, hadiah dye sangatlah menarik. PINKY gitu. FYI, aku nyh minat gilerr ngn warne PINK. sampaikan mak aku pon pening pale tgok kebanyakkan barang aku warne PINK. Obses warne PINK katenyer. aku engat lagi masa form 5, mak aku marah sebab beli beg warne PINK. Dye kate mcam budak-budak. Tapi, nak buat mcmmane, dah beli. Guna jelah. Aku gelak jehh. Sape suh aku beli sendiri beg. Dahlah pantang nampak warne PINK. Even kwan2 aku pon dah thu sangat feveret warne aku ape. Lau beli hadiah, mesti warna PINK punyelah. Love you guys! Conclusion is that Syazana tidak boleh dipisahkan dengan warne PINK. Love it! =)


psst; contest ini daripada Cik Ordinary Girl. tengs bangat! hope sy menang. wee~~

psst; sape yang obses giler ngn warne pink, sila2lah join contest nie ea.
pasti anda tidak akan menyesal punyerr.
information ada di side bar sy.
=)


my Lucky number!



You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. owh minat kiter sama...suma member2 n BFF yaty mengerti kemahuan dan feveret yaty..my family also...pendek kata yaty ngan pink tak dpt dipisahkan....tunggu sampai closing ye....nant yaty akn announce pemenangnya...

    ReplyDelete
  2. wahhh ika pown suke kaler pink..tp pling suke purple la ngee.. papepun gudluck ea ika bg sokongn dr blakg chaiyuk3 huhu

    ReplyDelete
  3. >>___<<

    wa ske itam!
    x kuar tajuk kan?
    wooohaaa!

    ReplyDelete
  4. i like semua kaler ... lari tajuk ke?



    komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Apabila Bersama Friendly Blogger Part 1 - Kak Yanmie



    ReplyDelete
  5. yati; untung kita kan? dapat kwn2 yg memahami. mnat kter sgtt same. hehehe

    ieqa; tengs ika. nnt kita same2 anjurkan contest suka kaler ungu ekh. hehehe. love you dear.

    frodo; xkuar tajuk kaler, tapi kuar tajuk suka kaler warna pink. sori beb!

    aiz; cik aiz, tetappp xkuar tajuk. hehehe. sebab aiz mnat gak kan warne pink? hehehe

    ReplyDelete
  6. memang minat pink :P... gud luck sis.. kalau menang jangan lupe kite ade dating dekat klcc ye.. hikhik.. :P


    komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>BLOGWALKING YANG TAK IKHLAS !!! JOMLAH BERUBAH !!! MESTI BACA !!



    ReplyDelete
  7. pink? owh tidakkkk.. nk juling mate..ahahaha..btw, gudluck

    ReplyDelete
  8. aiz; i'allah. doakn i menang. konpem i menapak kat klcc. hehehe

    darkbatman; warne pink sgt lembut k. hehehe. laki pkai pink lg sweeett. hehehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook