memory.

Tuesday, March 03, 2009

MEMORY AT KUANTAN, PAHANG.


behind me is Berjaya Mall.Dekat gler ngn hotel aku.

M.S Garden Hotel Kuantan

Welcome to Kuantan, Pahang.
My hero(dad) n me

Mom and daughter

the Grand Wedding.

The bride and groom

Pelamin yang gler lawa!!

hye sume.see those pictures.great kan.ary sabtu ari tuh,aku pegi Kuantan.ade wedding kat sne.wedding dye ari ahad,so aku g ari sabtu.Xde lah pnat sgt an.Mse ondaway nk g Kuantan,aku ternmpak dak2 PLKN berjln kat tepi highway.bersemngat jdnyer.tp,aku xpat PLKN pn.sedey gak ark.hehehe.kami bertolak dlm kul 9 am smpi sne kul 1pm.around 4 hours duk je dlm kete.saket pinggna n rse nk mntah jer.hhuhu.dh check in hotel n smbhyng,aku n mak aku g shoopng complex kat sblh.dkat gler ah.turun jer dh nmpk berjaya mall.well,it quite besar n same as time square excpt dye xde cosmos world.aku juz beli rantai n bangles.

rantai and bangles.thanx mom!

later at night,kami g majlis akad nikah.mse kat sne mak-mak kami sekalian amek gmbar jer.xde keje len.plus,cezens aku ny sumenyer gler gmbar.ble borak jer,camera,camera n camera.aku dgr jelah an.tp,dorang interesting.jrang jmpe dorang ny.hehehe.one thing,aku tgk ade sekumpulan minah2 gedik n perasan lawa asik pndng jer kezen aku si elly.hehehe.aku rse sti dorang jelez cz elly tuh cantik dr dorang.konon rse tergugat ark.hehehe.klakar btul.

da next morning,mse nk g bekpes kat kafe(im juz alone cz de voucher is only for one persons,so,parents aku kene g mkn luar),aku trnmpak this girl.juz alone.aku terfikir,nk tgur ke tak.so,dgn muke tebalnye,aku g approach this girl.

me:hye.ade orang x duk kat cini?.bley join?
she:sure can.
me:my name is syazana.u?
she:ajliaa.bt,org pnggl aj.
me:ouh oke2.
(kami pn berboraklah.n kami ade byk persamaan.shes 18.amek pure sc n 9 subjects expt EST.later on,kami tukar num hp.heheeh)


her name is ajliaa.she is so adorable and friendly.
so,at 12pm,kami pn check-out n gerak ke wedding.after sume dh abes,dlm kul 3pm,kami bertolak balik ke sermban.this time,kami ekut jln muadzam syah.around 8.30pm,smpilah kat umah.penat glerr sehh.huhuhuhu.
On monday,aku ade driving class.everything goes well.xde byk kesusahan sgt.syukur alhamdullilah.
okay guys.enough for today.hehehe.
tata! =))

You Might Also Like

0 DOA SCHA DAPAT ANAK

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook