Randomeness

#SchaMakan - Preview Ramadhan Buffet @ PICC + GIVEAWAY VOUCHER!

Wednesday, May 31, 2017

STICKY POST UNTIL 31st May 2017
*scroll down for new entry*
Assalamualaikum!


πŸ’• Fuhh. Scha berkesempatan untuk mencuba buffet buka puasa di Restoran Pot & Pan, PICC hari tu. Apa yang menarik eh Buffet Ramadhan 2017 di PICC ni?

πŸ’• Tema buffet tahun ni ialah International Iftar di mana menghidangkan juadah antarabangsa dan juadah warisan Melayu. 

πŸ’• Nasi Briyani Buloh, Kaki Lembu Panggang dan Ikan Bakar istimewa merupakan hidangan utama di buffet ini. Fuhh, rugi tak cuba sebab gilaaa. Rasa nak bungkus bawak balik. Bukan itu sahaja taw, macam-macam juadah disediakan bermula dari pembuka selera sehingga ke pencuci mulut melayu style. 

πŸ’• Untuk kasi ummphh bulan Ramadhan nanti, PICC akan mengagihkan bubur lambuk percuma kepada orang ramai sekitar Putrajaya bermula jam 4.00 pm hingga 5.00 pm pada 29 Mei 2017 di pintu masuk utama PICC.

πŸ’• Oh yer, penyanyi Rosma Sidek AF akan menghiburkan pengunjung sepanjang bulan Ramadhan nanti. Fuhhh. Makan-makan sambil dijamu halwa telinga Rosma. Terus berselera makan!

Eh, jom lah tengok video yang Scha buat. Please watch, comment and share ehhh! 

πŸ’• #SchaMakan - Preview Ramadhan Buffet 2017 @ PICC πŸ’•


πŸ’› GIVEAWAY VOUCHER 50% DISCOUNT @ PICC πŸ’›

Syarat-syarat πŸ’—πŸ’—

2) LIHATKONGSI  dan LIKE video di atas
3) Jawab soalan berikut:

Namakan 4 jenis bahan dalam aiskrim yang dimakan oleh Scha dalam video tersebut
(Jawab dalam bahagian komen video)

4) Komen di ruangan komen di bawah entry ini mengatakan anda sudah jawab berserta nama dan email utama anda (nanti senang Scha nak check)
5) YOU'RE DONE!
6) TARIKH TAMAT : 31 MAY 2017 ( 12.00 AM)


😚 HADIAH 😚

1) 2 keping 50% discount voucher



GOOD LUCK!


Randomeness

Senarai Penuh Pemenang Anugerah Meletop Era 2017 #AME2017

Monday, April 24, 2017



AME 2017 di serikan dengan pembukaan persembahan daripada OAG! Teringat zaman-zaman sekolah layan lagu OAG. 🎢🎢 I'm watching, i'm watching, i'm watching television. 🎢🎢

Pengacara sudah semestinya Nabil Ahmad dan Noor Neelofa plus Johan untuk memantapkan lagi AME 2017. Fuhh, gabungan meletop! 

Aku nak cover setiap persembahan memang tak terlarat. Haha. Let's get on with the winners!

Senarai Penuh Pemenang AME2017

Artis Baharu Meletop
🌈 Khai Bahar

Bintang Online Meletop
🌈 Fattah Amin

Couple Meletop
🌈 Akim Ahmad & Stacy

Si Cilik Meletop
🌈 Yusof Iskandar (Anak Hairul Hazreen dan Hanis Zalikha)

Program Radio Meletop
🌈  Johara Pagi Era

Penyampai Radio Meletop
🌈 Johan

Program TV Meletop
🌈 Taste Selebriti ( Ep: Neelofa )

Hos Meletop
🌈 Neelofa

Drama Meletop 
🌈 Suri Hati Mr Pilot

Pelakon Meletop
🌈 Fattah Amin

Pelawak Meletop
🌈 Johan

Group/Duo Meletop
🌈 Siti Nurhaliza & Faizal Tahir

Penyanyi Meletop
🌈 Siti Nordiana

Lagu Meletop
🌈 Pencuri Hati - Ayda Jebat

Filem Meletop
🌈 Munafik

Bintang Filem Meletop
🌈 Fasha Sandha

Anugerah Meletop Lelaki 2017
🌈 Fattah Amin (wtf?)

Anugerah Meletop Wanita 2017
🌈 Neelofa (wtf-2x)

Overall, NASIB BAIK PAKAI UNDIAN. BUKAN PAKAI JURI KE HAPE. Ada aku terajang juri kang. hahahha. JK 😏😏😏😏😏

Performance semua best! Terbaik. Cuma, pemenang je yang macam krik krik krik. hahaha. Well, undian kannn. Haha. Semua atas peminat. Leulss.

P/s: Siapa tertunggu-tunggu persembahan Malique? ME! But, aku tak rasa yang pakai hood tu Malique. Dah lah tak zoom. Nampak sangat bukan Malique. Malique, please make a come back!

Till then, see again!

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook