giveaway

SGSHOP - SYURGA BARANGAN ONLINE + GIVEAWAY RM1000

Sunday, May 28, 2017


Assalamualaikum! Hi guysss!


Mari rapat sikittt. Scha nak share benda best untuk korang ni tawww. TEMPAT SHOPPING MAHA BEST!

Kita ni hidup di zaman sekarang, amat memerlukan kita untuk berjimat kan? Tak kira lah gaji kau besar ke, sederhana ke, sikit ke, semua kena berjimat. Mana yang kaya sangat tu, kau takyah lah ambil tahu pasal tempat shopping yang best and murah. Sebab, sama je haha. lols. 

Okay. Kita manusia mestilah ada kehendak kan? Takkan lah tak ada kot. Tapi, kehendak tu berpada-pada orang kata. Jangan sampai terlalu mengikut kehendak diri sendiri, sampai diri sendiri merana. Taknak ok benda itu terjadi. Tak tenang hidup kau nanti. 

Aku dah jumpa satu website online shopping yang sangat sesuai untuk kita golongan marhaen ni. 

SGSHOP Malaysia http://www.sgshop.com.my/


SGSHOP ni import barang terus dari China. Kau jangan risau pasal shipping fee sebab memang affordable okay! Memang terbaik punya rate. Aku suka dengan online customer care. Boleh live chat waktu office hour. If not, boleh tinggalkan message and dia akan feedback kepada kita. Haritu ada masalah tentang mobile phone verification, so aku terus live chat and boom, masalah settle! Kalau tak faham tentang payment or order, terus tanya support supaya korang lebih jelas tentang payment and shipping. Sebab SGSHOP ada DUA payment. Boleh baca sini --> LINK

Barang? Fuhh, toksah cakaplah. Baju, kasut, beg, seluaq dalam, lingerie, office, rumah, garden, gajet, mekap semuanya ada! Dan harga mestilah murah and berbaloi dengan kualiti. Aku nak kabor pun susah, So, korang pergi usha sana taw. 

Haaa, nak hadiah takk? Scha nak bagi RM100 shopping credit di SGSHOP untuk 10 orang! Yeayyyy!

SYARAT GIVEAWAY!

1) LIKE Facebook : SCHA NAZRI's dan SGSHOP MALAYSIA

2) Hanya perlu beritahu Scha, 'Kenapa korang nak shopping di SGSHOP' di ruangan komen bawah. 

3) Tinggalkan email

4) DONE!

5) Tarikh akhir penyertaan : 27 May 2017 (12.00 am)

📣 HADIAH 📣

10 orang x RM100 shopping kredit SGSHOP


Randomeness

#SchaMakan - Preview Ramadhan Buffet @ PICC + GIVEAWAY VOUCHER!

Saturday, May 27, 2017

STICKY POST UNTIL 31st May 2017
*scroll down for new entry*
Assalamualaikum!


💕 Fuhh. Scha berkesempatan untuk mencuba buffet buka puasa di Restoran Pot & Pan, PICC hari tu. Apa yang menarik eh Buffet Ramadhan 2017 di PICC ni?

💕 Tema buffet tahun ni ialah International Iftar di mana menghidangkan juadah antarabangsa dan juadah warisan Melayu. 

💕 Nasi Briyani Buloh, Kaki Lembu Panggang dan Ikan Bakar istimewa merupakan hidangan utama di buffet ini. Fuhh, rugi tak cuba sebab gilaaa. Rasa nak bungkus bawak balik. Bukan itu sahaja taw, macam-macam juadah disediakan bermula dari pembuka selera sehingga ke pencuci mulut melayu style. 

💕 Untuk kasi ummphh bulan Ramadhan nanti, PICC akan mengagihkan bubur lambuk percuma kepada orang ramai sekitar Putrajaya bermula jam 4.00 pm hingga 5.00 pm pada 29 Mei 2017 di pintu masuk utama PICC.

💕 Oh yer, penyanyi Rosma Sidek AF akan menghiburkan pengunjung sepanjang bulan Ramadhan nanti. Fuhhh. Makan-makan sambil dijamu halwa telinga Rosma. Terus berselera makan!

Eh, jom lah tengok video yang Scha buat. Please watch, comment and share ehhh! 

💕 #SchaMakan - Preview Ramadhan Buffet 2017 @ PICC 💕


💛 GIVEAWAY VOUCHER 50% DISCOUNT @ PICC 💛

Syarat-syarat 💗💗

2) LIHATKONGSI  dan LIKE video di atas
3) Jawab soalan berikut:

Namakan 4 jenis bahan dalam aiskrim yang dimakan oleh Scha dalam video tersebut
(Jawab dalam bahagian komen video)

4) Komen di ruangan komen di bawah entry ini mengatakan anda sudah jawab berserta nama dan email utama anda (nanti senang Scha nak check)
5) YOU'RE DONE!
6) TARIKH TAMAT : 31 MAY 2017 ( 12.00 AM)


😚 HADIAH 😚

1) 2 keping 50% discount voucher



GOOD LUCK!


Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook